Lermi'ye bir tepki de Zorluoğlu'ndan

Kendince Trabzon basınını aşağılayarak eleştiri yaptığını zanneden şarkıcı Lermi'ye bir tepki de Zorluoğlu'ndan geldi.

Lermi'ye bir tepki de Zorluoğlu'ndan

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Apolas Lermi'nin Trabzon yerel medyası ile ilgili hadsiz ifadelerine yanıt verdi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin de kınadığı Lermi'nin açıklamalarına yanıt veren Zorluoğlu "Ülkemizde, birliğe, kardeşliğe ve barışa katkı yapan her türlü faaliyeti alkışlar, imkanlar ölçüsünde destekleriz. Ancak, Türkiye'nin en kadim güçlü ve renkli yerel medyasını aşağılamak bu amaca hizmet edemez." dedi.

APOLAS LERMİ NE DEMİŞTİ?

Apolas Lermi, son yaptığı projeye ilgi göstermeyince çirkin bir paylaşımda bulunmuştu. Lermi,  "Yerel medyanın en yoğun ve en boş olduğu yerlerden biri memleketim Trabzon.. Kafalarını futbol topunun içinden çıkarıp Kültür-Sanat’a bakacak seviyeleri olmadığı için yaptığımız son çalışma hakkında tek kelime etmediler.. Yobazlığın ve karanlığın kiralık kalemleri.." ifadelerini kullanmıştı. 

Lermi tepkilerin ardından yeni paylaşımlarda bulunarak geri adım attı ve sözkonusu paylaşımında herkesi kastetmediğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber