Kuyumcuyu neden soymak istediler?

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, girdikleri kuyumcu dükkanındakileri rehin alan 2 zanlı, adliyeye sevk edildi.   Silahlı ve maskeli olarak girdikleri kuyumcudakileri yaklaşık 10 saat rehin aldıktan sonra serbest bırakan ve ardından teslim olan Ö.S. ve G.S, emniy

Kuyumcuyu neden soymak istediler?
Ordu'nun Fatsa ilçesinde, girdikleri kuyumcu dükkanındakileri rehin alan 2 zanlı, adliyeye sevk edildi.
 
Silahlı ve maskeli olarak girdikleri kuyumcudakileri yaklaşık 10 saat rehin aldıktan sonra serbest bırakan ve ardından teslim olan Ö.S. ve G.S, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolleri için hastaneye gönderildi.
 
Hastanedeki işlemleri de tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.
 
Ö.S. ve G.S'nin, emniyetteki ilk ifadelerinde, kredi kartı borçlarından dolayı soygun girişiminde bulundukları, herhangi bir plan yapmadıkları ve önlerine gelen ilk kuyumcuya girdiklerini söyledikleri öğrenildi.
 
Öte yandan, zanlıların, kuyumcudaki 2 milyon lira değerindeki altını alarak kaçmak istedikleri, olayda kullandıkları aracın kiralık, iki silahın ise ruhsatsız olduğu bildirildi.
 
Kardeş olan zanlıların anne ve babası, emniyet müdürlüğü önüne gelerek bekledi. Zanlıların annesi, zaman zaman gözyaşlarını tutamadı. Baba M.S. de gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.
 
Fatsa'da, dün saat 09.20'de girdikleri kuyumcuda soygun girişiminde bulunduktan sonra dükkan sahibinin panik butonuna basması üzerine içerdekileri rehin alan 2 kişi, Ordu Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin iknasıyla rehineleri bıraktıktan sonra teslim olmuştu. Gözaltına alınan 2 zanlı, emniyet müdürlüğüne götürülmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler