Kuvvetli: Trabzon'un en çok çalışan partisiyiz!

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Kuvvetli "Trabzon'un en çok çalışan partisiyiz" dedi.

Kuvvetli: Trabzon'un en çok çalışan partisiyiz!

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İYİ Parti Türkiye’de olduğu gibi, Trabzon’da da en çok oy alarak birinci parti olacak dedi.

Kuvvetli: Trabzon'un en çok çalışan partisiyiz!

SÜREKLİ HALKLA BERABERİZ!
Trabzon’da halkın içinde, birebir vatandaşla diyalog halinde olduklarını vurgulan Kuvvetli, “Biz siyaseti vatandaşımız için yapıyoruz. Trabzon’daki bütün Parti teşkilatlarımız mahalle mahalle gezerek halkın sorunlarını yerinde dinliyor, partimizin çözüm önerilerini vatandaşa anlatıyor” dedi.

Kuvvetli: Trabzon'un en çok çalışan partisiyiz!

İLK SEÇİMDE İKTİDARIZ!
İYİ Parti’ye karşı vatandaşlarımız her ilde olduğu gibi büyük bir teveccühü var diyen Kuvvetli, “Gerek Trabzon’da gerekse de ilçelerde yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımız bu ülkenin geleceği umudu Meral Akşener’dir, diyor. Alenen destek vereceklerini belirtiyorlar. Bu bizi daha çok motive ediyor ve sorumluluğumuz arttırıyor. Siyaset izzetle ve dürüstlükle yapılan bir sanattır. Bizler kendi ikballerimiz geride bırakıp, bu ülkeye nasıl hizmet edebilirin peşine düşmüş insanlarız. Partimiz teşkilatları büyük bir titizlik ve disiplin içinde çalışmalarını gece gündüz sürdürmeye devam edecektir. Her şey mutlu ve huzurlu bir Türkiye için. Millet ittifakı olarak, Allah’ın yardımı, halkımızın desteğiyle ilk seçimde iktidar olacağız’ dedi. 

HABER: Atakan Kadıoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler