Kurtlar şehre indi! -izle

Bayburt'ta şehir merkezine inen 2 kurt, güvenlik kameralarıyla görüntülendi.   Soğuk havanın etkili olduğu ve özellikle yaban hayvanlarının yaşam alanlarının karla kaplanması nedeniyle yiyecek bulmakta zorlandığı kentte, 2 kurt, Bayburt-Erzurum karayolund

Kurtlar şehre indi! -izle
Bayburt'ta şehir merkezine inen 2 kurt, güvenlik kameralarıyla görüntülendi.
 
Soğuk havanın etkili olduğu ve özellikle yaban hayvanlarının yaşam alanlarının karla kaplanması nedeniyle yiyecek bulmakta zorlandığı kentte, 2 kurt, Bayburt-Erzurum karayolundaki 21 Şubat Sanayi Sitesi'ne geldi.
 
Buradaki güvenlik kamerası kayıtlarında, önce bir kurt görülüyor. Bu kurdun çevreyi kontrol ederek siteye doğru gitmesinin ardından, ikinci kurt da geliyor. 
 
Sanayi sitesine yönelen iki kurt, birkaç saniye sonra geldikleri istikamete koşuyor. Kurtların hemen ardından, bunları kovalayan 2 köpek görüntülerde yer alıyor.
 
Kaçan 2 kurt, bir anda dönerek, kendilerini kovalayan köpeklere doğru koşmaya başlıyor. Bunun üzerine köpekler bulundukları yerden uzaklaşıyor.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler