Kudüs platformuna bir destek de CHP'den

Kudüs Platformu'na destek veren CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, "Geçmişte olduğu gibi bugünde Filistin Halkı'nın haklı davasının yanında olacağız" dedi.

Kudüs platformuna bir destek de CHP'den

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in Başkenti olarak tanıdığını açıklamasına tepkiler çığ gibi büyüyor. Trabzon'da Sivil Toplum Kuruluşlarının oluşturduğu 'Kudüs Platform'u üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.



Kudüs'ün ABD tarafından İsrail'in başkenti tanımasını protesto etmek için Cumartesi günü saat 13;00'da TEDAŞ önünden başlayacak yürüyüş ve Atatürk Alanı'nda yapılacak olan mitinge Platform Üyeleri CHP'den destek istediler. Yürüyüş ve mitinge destek vereceklerini belirten CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, "Geçmişte olduğu gibi bugün de Filistin Halkı'nın haklı davasının yanındayız. Daima mazlum halkların yanında olmaya devam edeceğiz. Çünkü bizler mazlum hakların yanında olmayı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten öğrendik" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber