Küçük taraftar Trabzonspor maçında açtığı pankartla gündem oldu

Küçük Trabzonspor taraftarı tribünde açtığı pankartla sosyal medyada gündem oldu.

Küçük taraftar Trabzonspor maçında açtığı pankartla gündem oldu

Haber61 - haber Servisi - Trabzonspor'un haftasonunda oynadığı Yeni Malatyaspor maçında tribünde pankart açan küçük bordo mavili taraftar sosyal medyada gündem oldu.

Açtığı pankartla Abdülkadir Ömür ve Abdülkadir Parmak'ın dikkatini çekmeye çalışan küçük taraftarın bu görüntüsü Foto muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. 

"Abdülkadir abilerim biriniz forma uçurun da" yazılı pankartla Abdülkadir Ömür ve Abdülkadir Parmak'tan forma isteyen küçük taraftarın bu görüntüsü sosyal medyada çok sayıda paylaşıldı.

Her hafta Salı günü Haber61 TV'de saat 14:00'de ekranlara gelen Kadir Can'ın sunduğu Trabzonspor'un eksi oyuncusu Galip Değerliği'nin yorumları ile karkıda bulunduğu Kısa Pas programında da yer verilen küçük taraftarın forma isteğinin ilerleyen günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber