"Küçük Osmanlı" Köksal Baba

Haber61 - Haber Servisi - Trabzonlu 41 yaşındaki Köksal Bektaşoğlu namı diğer "Köksal Baba" sosyal medyada fenomen olurken ünü ülke sınırlarını da aştı. Adına bir çok sayfa açılan Köksal Baba'ya son olarak İtalyanlar "Küçük Osmanlı" lakabını taktı.   Köks

"Küçük Osmanlı" Köksal Baba
Haber61 - Haber Servisi - Trabzonlu 41 yaşındaki Köksal Bektaşoğlu namı diğer "Köksal Baba" sosyal medyada fenomen olurken ünü ülke sınırlarını da aştı. Adına bir çok sayfa açılan Köksal Baba'ya son olarak İtalyanlar "Küçük Osmanlı" lakabını taktı.
 
Köksal Baba'nın "Küçük Osmanlı" başlığıyla yayınlanan videoları İtalyanlar tarafından büyük beğeniyle takip ediliyor.
 
nano.jpg
 
İşte "Küçük Osmanlı" başlığıyla yayınlanan videolardan biri;
 
 
NASIL ŞÖHRET OLDU?
 
Dünyada 7'den 70'e her milletten insanın kullandığı sosyal medya kendi çıkardığı şöhretleri ile de dikkat çekiyor. Bu şöhretlerden biri de Trabzonlu "Köksal Baba". Her kesimden insanın beğenisini kazanan Köksal Baba'nın sosyal medya fenomeni olma yolunda ilerlemesi 8 yıl önce Trabzon'un Ortahisar ilçesi Çömlekçi mahallesinde 'Bidanem' isimli çay ocağında başladı. Asıl adı Köksal Bektaşoğlu olan 41 yaşındaki 'Köksal Baba'nın her şeyiyle yakında ilgilenen ve bugünlerde sevilen bir isim olmasına destak olan Süleyman Köse'nin ve sevenlerinin çekmiş olduğu videolar bugün internet aleminde en çok izlenen videolar arasında yer alıyor. Türkiye'nin ve dünyanın bir çok yerinde takip edilmeye başlanan 'Köksal Baba'ya, sevenleri sosyal medya üzerinden, sevgilerini ve selamlarını gönderiyorlar.
 
Sinirlendiğinde yumruklarını kullanan Köksal Baba'nın doğal davranışları herkesin beğenisini kazanıyor. Yaklaşık 800 Bin'e ulaşan takipçi sayısıyla bir çok ünlü yıldızı geride bırakan sosyal medya fenomeni Köksal Baba, videoları paylaşım rekorları kırsa da kameralardan çok hoşlanın biri değil. Almış olduğu bir çok film, dizi ve reklam tekliflerini ise bu yüzden geri çeviriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber