Kubilay Çiçek'den Zorluoğlu'na Bütçe Tepkisi

DEVA Partisi Trabzon il başkanı Kubilay Çiçek'ten Zorluoğlu'na eleştiri geldi.

Kubilay Çiçek'den Zorluoğlu'na Bütçe Tepkisi

DEVA Partisi Trabzon il başkanı Kubilay Çiçek Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Murat Zorluoğlu'nu eleştirdi.

Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Murat Zorluoğlu'nun büyükşehir bütçesini üç ay gibi kısa bir sürede eriterek ek bütçe istemesini eleştiren Kubilay Çiçek şunları söyledi;

İSRAF BELEDİYECİLİĞİNE SON VERİN!

Sayın Zorluoğlu bir yıllık bütçeyi 3 ayda bitirip ek bütçe talebinde bulunmuş. Gerekçe olarak da her şeye zam geldiğini söylemiş yani farkında olmadan enflasyonun %400 olduğunu iddia etmiş.

Hayat pahalılığının farkında olduğu için kendisini tebrik ediyor ve israf belediyeciliğine son vermesi için kendisine buradan bir çağrıda bulunuyorum. Eğer yönetemiyorlarsa, daha fazla ısrar etmesinler, biz emaneti devralmaya hazırız.

Hemşehrilerimiz müsterih olsun, Deva partisi 2024 yerel seçimlerinde kentimizi hakettiği belediyecilik anlayışına kavuşturacaktır.

3 AYDA BÜTÇEYİ NASIL ERİTTİNİZ?

Bugün bahsi geçen bütçenin 1 milyar 200 küsur milyon liralık bir bütçe olduğu tahmin ediliyor.Bu gerçekten çok büyük bir rakam.Böylesine bir bütçe nasıl olurda erir ve ek bütçe istenir anlamak mümkün değil. Ortada insanlarımızı feraha çıkaracak, şehiri rahatlatacak bir inşaatda yapılmamış. Sayın Zorluoğlu bu ek bütçeyi istemeden önce vatandaşlarımıza mevcut harcadıkları bu bütçeyi nerelere verdiklerini açıklasınlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler