Kuaför Rıza hayatını kaybetti

Trabzon'un sevilen ünlü simalarından Kuaför Rıza geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybetti.

Kuaför Rıza hayatını kaybetti
Trabzon'un en eski bayan kuaförlerinden olan ve hemen herkes tarafından tanınan Kuaför Rıza Kılıç hayatını kaybetti.

50 yıllık tecrübesiyle Trabzon'da müşterilerinin değişilmez ismi olan Kuaför Rıza'nın uzun süredir KOAH hastalığı bulunduğu öğrenilirken geçirdiği kalp krizi nedeniyle TIP Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldığı ve burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

78 yaşında hayata veda eden Kuaför Rıza'nın cenazesi yarın(perşembe) İskenderpaşa Camii'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Bostancı'da bulunan aile kabristanlığına defnedilecek.

Haber61 ailesi olarak başta merhumun eşi Cevher hanım ve oğulları Kaan, Erhan ve Serkan Kılıç'a olmak üzere tüm yakınları ile sevenlerine başsağlığı , merhuma da Allah'tan rahmet dileriz.

kaan, erhan sekan, cevher eşi 

KUAFÖR RIZA KILIÇ KİMDİR?

Kuaför Rıza kendi özgeçmişni şöyle anlatmıştı;

1938 Trabzon doğumluyum.1954 yıllarında İstanbul'da Türkiyesi'nin en ünlü Kuaförü olan Markiz Bayan Kuaförün 'de By Viktor HAİM'S yanında çalışmaya başladım.  Burada askerlik çagıma gelene kadar 4 Yıl araklıksız çalıştım, Kuaför mesleğinin inceliklerini İstanbul'da almanın mutluluğu İle askerlikte'de Ordu evinde yine mesleğimi icra ederek birçok kazanım elde ettim. 1960 yılında Trabzon'a döndüm.

O zamanlarda Bayan Berberi olarak çalışan işletmelere bir imaj getirerek Karadeniz de İlk Kuaför imajını yerleştirmek bana nasip oldu. 

"Kuaför Rıza" adıyla ilk işyerimi Trabzonlu Hemşerilerimin hizmetine açtım. O günden bugüne geçen 50 Yıl zarfında hem öğrendim, hem ögrettim ve araştırdım. Birçok seminere katılarak bilgi birikimimi zenginleştirerek Kuaför Rıza imajını her zaman zirveye taşıdım.

Bugünler de verdiğimiz üstün hizmet anlayışımız; 50 yıldır devam eden bilgi birikimi ve tecrübemin bir yansıması olarak gerçekleşmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler