KTÜ’den Belediye Otobüsü açıklaması! “Otobüslerin kampüse girişinin engellenmesi…”

KTÜ’den, Belediye Otobüslerinin kampüs içine alınmadığı iddiası ile ilgili açıklama geldi.

KTÜ’den Belediye Otobüsü açıklaması! “Otobüslerin kampüse girişinin engellenmesi…”

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ)’den Belediye otobüslerinin kampüs içine alınmadığı ile ilgili açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada Belediye otobüslerinin kampüs içerisine girişinin engellenmesinin söz konusu olmadığı bildirildi. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Kamuoyunda, belediye otobüslerinin kampüs alanına alınmadığı şeklinde bir algı oluşturulduğu tarafımızca üzüntüyle karşılanmaktadır. Belediye otobüslerinin kampüs içerisine girişlerinin engellenmesi şeklinde bir durum söz konusu değildir. Yol kenarlarında parklanan otobüsler, aralarından yolun karşı tarafına geçmeye çalışan yayalar için hayati tehlike oluşturduğundan, sefer düzeninin parklanma yapmayacak şekilde düzenlenmesi için daha önce gerekli girişimlerde bulunulmuş ancak bir sonuç alınamamıştır. 

24 Mart 2022 tarihinde kampüs içerisinde yaşanan ve bir öğrencimizin yaralanmasına neden olan kaza sonrasında, belediye otobüslerinin parklanmasını engelleyecek şekilde yol kenarında düzenleme yapılmıştır. Bunun dışında otobüslerin kampüse girişinin engellenmesi şeklinde bir durum söz konusu değildir. Otobüslerin kampüs içerisine girmeden yolcu bırakıp almaları (A ve C kapısı) tamamen kendi tasarruflarıdır.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber