KTÜ'ye sözleşmeli personel alınacak

KTÜ Teknoloji Transfer Ofisine sözleşmeli personel alınacak.

KTÜ'ye sözleşmeli personel alınacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Teknoloji Transfer Ofisinde (TTO) görevlendirilmek üzere bir sözleşmeli personel alınacak.
 

KTÜ'den yapılan yazılı açıklamada, KTÜ TTO projelerde istihdam etmek üzere, proje süresince en az lisans mezunu sözleşmeli personel alımı gerçekleştirileceği belirtildi.

Bu kapsamda başvuru süreci başlatıldığı vurgulanan açıklamada, başvuru sahiplerinde teknoloji, ürün veya proses geliştirme konularında en az 5 yıl özel sektör çalışma tecrübesi, TÜBİTAK TEYDEB veya SAN-TEZ gibi kamu destekli Ar-Ge projelerinde çalışmış olması gerektiği ifade edildi.

Açıklamada, başvuru sahibinin üniversitede yürütülen araştırmaların çıktılarını analiz edebilecek yetkinlikte olması gerektiğine işaret edilerek, şunlar kaydedildi:

"Ar-Ge Merkezi olan bir firmanın Ar-Ge Merkezinde araştırmacı olarak çalışmış olması, AB projelerinin hazırlanması veya fikri hakların yönetimi ve lisanslanması süreçlerine hakim olması gerekmektedir. AB projelerinde deneyim ve üniversitede yürütülen araştırma süreçleri hakkında bilgisinin olması gibi özel niteliklerin yanı sıra sözlü ve yazılı iletişim becerisi, office programlarını kullanabilmesi, seyahat engeli bulunmaması ve benzeri genel nitelikler de aranmaktadır."

Adayların, ayrıntılı özgeçmişlerini hazırlayarak 29 Ocak Pazartesi günü mesai bitimine kadar KTÜ Hukuk Fakültesi binasında bulunan KTÜ TTO'ya şahsen teslim etmeleri ya da ayrıntılı özgeçmiş dosyalarını "ktutto@ktu.edu.tr" adresine göndermeleri gerektiği vurgulandı.

Açıklamada, başvuruları özgeçmiş dosyası üzerinden değerlendirecek şartlara uyan adayların, KTÜ TTO tarafından mülakata çağrılacağı ve mülakat tarihlerinin daha sonra adaylara duyurulacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber