KTÜ ve TRÜ’nün bütçesi belli oldu

TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonunda yapılan görüşmelerde KTÜ ve TRÜ’nün bütçesi belli oldu.

KTÜ ve TRÜ’nün bütçesi belli oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonunda Milli Eğitim Bakanlığı, YÖK ve ÖSYM Başkanlığının 2022 yılı bütçe görüşmeleri tamamlandı.

Yapılan görüşmelerin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ve Trabzon Üniversitesi’nin (TRÜ) 2022 yılı bütçeleri belli oldu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, KTÜ’ye 796 Milyon 564 bin TL, TRÜ’ye ise 146 Milyon 327 Bin TL bütçe ayrıldığını duyurdu. 

“AK Parti olarak bütçemizden en büyük payı yine eğitime ayırdık.” diyen Milletvekili Cora, “TBMM Plan ve Bütçe Komisyonumuzda Milli Eğitim Bakanlığı, YÖK ve ÖSYM Başkanlığımızın 2022 yılı bütçe görüşmelerini tamamladık. AK Parti olarak bütçemizden en büyük payı yine eğitime ayırdık. Bu yıl bütçemizden Karadeniz Teknik Üniversitemize 796 Milyon 564 Bin TL. Trabzon Üniversitemize 146 Milyon 327 Bin TL ayırdık. Hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler