KTÜ Uzaktan eğitime başlıyor! İşte tarih

KTÜ Uzaktan eğitim için hazırlıklarını tamamladı. İşte uzaktan eğitime başlanacak tarih.

KTÜ Uzaktan eğitime başlıyor! İşte tarih

Haber61 – Haber Servisi – Karadeniz Teknik Üniversitesi Koronavirüs tedbirleri kapsamında eğitime verilen arada hazırlıklarını tamamlayarak uzaktan eğitime başlıyor. 

KTü’den yapılan açıklamada Yabancı Dil Hazırlık sınıflarının 30 Mart, diğer tüm birimlerin 6 Nisan 2020 tarihinde uzaktan eğitime başlayacağı bildirildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Yeni Koronavirüs Hastalığı (Covid-l9) salgını dolayısıyla Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, eğitim ve öğretim süreçlerinin mümkün olduğunca kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı bahar dönemi ile sınırlı kalmak üzere derslerin uzaktan eğitim sistemi ile yürütülmesi kararını almıştır. Bu kapsamda Karadeniz Teknik Üniversitesi olarak, geçmişten gelen bu alandaki tecrübe ve altyapımız sayesinde bu dönüşüme hızlı bir şekilde adapte olmak için gerekli çalışmalar ivedilikle gerçekleştirilmiştir. Bu olağanüstü döneme dair uzaktan eğitim uygulamalarına ilişkin gerekli içeriklere tek noktadan ulaşabilmeniz açısından bu platform hazırlanmıştır. Uzaktan eğitim platformunda “Öğrenci, Öğretim elemanı, Koordinatör” olmak üzere 3 modül bulunmaktadır. Bu modüllere ait kullanım kılavuzlarına üstteki menülerden ve aşağıdaki alanlardan erişebilirsiniz. Her modül altında, ilgili modülün içeriğine ilişkin detaylı açıklamalar ve videolar yer almaktadır. Ayrıca uzaktan eğitim sürecinin işleyişi ile ilgili bilgilere "Sıkça Sorulan Sorular (SSS)" kısmında, sistemin kullanımı ile ilgili ihtiyaç duyulan bilgi ve içeriklere de her modül içerisinde yer alan "Kullanım Kılavuzu" başlığı altında erişebilirsiniz.”

KTÜ Uzaktan eğitime başlıyor! İşte tarih

KTÜ Uzaktan eğitime başlıyor! İşte tarih

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber