KTÜ-TTO'ne yeni başkan

KTÜ-TTO'ne Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı atandı.

KTÜ-TTO'ne yeni başkan

Bölgede Üniversite Sanayi işbirliğinde köprü ve koordinatörlük işlevini yürüten KTÜ Teknoloji Transfer Ofisi (KTÜ-TTO) Başkanlığına, Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı atandı.

KTÜ Teknoloji Transfer ofisinin (TTO) yeniden yapılandırılması kapsamında ayrı birimler olarak çalışan Proje Destek Birimi (PDB) ve TTO aynı çatı altında birleştirilerek personel yapısı ve faaliyet alanı zenginleştirilmiş ve KTÜ-TTO olarak hizmete vermeye başlayan, bu kapsamda Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi'nin kurulduğu tarih olan 2012 yılından itibaren ofisin ilk başkan ve başkan yardımcıları olan Prof. Dr. Ali Osman Beldüz ve Doç. Dr. Oktay Yıldız, düzenlenen devir teslim toplantısıyla görevlerini KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve İİBF Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Ayyıldız'a devretti.

Devir teslim toplantısına KTÜ-TTO Yönetim Kurulu Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Asım Örem, yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Asım Kadıoğlu, Prof. Dr. İsmail Hakkı Altaş, Doç. Dr. Kader Şahir, Öğr. Gör. Ali Haydar Doğu, KTÜ-TTO Başkanı Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, KTÜ-TTO Başkan Yardımcısı Hasan Ayyıldız ve görev süreleri tamamlanan KTÜ-TTO eski başkanı Prof. Dr. Ali Osman Beldüz ile eski başkan yardımcısı Doç. Dr. Oktay Yıldız katıldı. 

Toplantının devamında tüm mevcut KTÜ-TTO ve PDB akademik personelleri toplantıya katılarak uzmanlık alanları, çalışma düzenleri, yapılanlar ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında yeni yönetime bilgiler sunarak görüş alışverişinde bulundu. Törende, bölgemizde AR-GE ve İnovasyon kültürünün yerleştirilmesi için yapmış oldukları çalışmalar ve bu işe verdikleri emek, özveri ve çabalar için Prof. Dr. Ali Osman Beldüz ve Doç. Dr. Oktay Yıldız'a KTÜ-TTO tarafından teşekkür edildi.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler