KTÜ'lü öğrencilerden sevgi evlerine sevgi eli

KTÜ'lü öğrenciler Trabzon Çocuk Esirgeme Kurumu'nda yaşayan çocuklara ağabeylik ve ablalık yaparak şefkat elini uzatıyor.

KTÜ'lü öğrencilerden sevgi evlerine sevgi eli

Haber61 / Haber Merkezi / Haber: Meryem Kandemir

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencileri Trabzon Çocuk Esirgeme Kurumu'nda yaşayan miniklere ağabeylik ve ablalık yaptılar. 


KTÜ İletişim Fakültesi öğrencileri, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumuna bağlı Sevgi Evlerine giderek çocuklarla çeşitli aktivitelerde bulundular.

KTÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 4.sınıf öğrencileri Esra Keskinkurt, Mehmet Boz, Hasret Aydın, Elif Çetin, Dursun Demirata, İzzet Çelik, Hidayet Şen ve Emre Bayrak, ''Topluma Hizmet Uygulamaları'' dersi kapsamında Çocuk Esirgeme Kurumu'nda yaşayan çocuklara sahipsiz olmadıklarını hissettirdiler.




Yardımsever öğrencilerden Esra Keskinkurt, çocuklarla abi abla gibi olduklarını ve onlarla beraber çok eğlendiklerini söyledi.

Keskinkurt, çocukların derslerinde yardımcı olmak ve onlara destek olmak için gittiklerini belirterek, ''Çocuklarla çok çabuk kaynaşıp abi abla gibi olduk. İletişimimiz gayet iyiydi, onları sinemaya ve tiyatroya götürdük. Birlikte daha birçok sosyal aktiviteler yaptık. Beraber ödev yaptık, sohbet edip deneyler yaptık, kitap okuduk. Çocukların gözlerindeki ışıltıyı görseniz hiç ayrılmak istemezsiniz ordan'' dedi. 


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber