KTÜ'lü kızların kavgasının sebebi bu Tweetmiş…

Türkiye kavga eden KTÜ'lü kızları konuştu. Kavgalarının sebebi buymuş.

KTÜ'lü kızların kavgasının sebebi bu Tweetmiş…

KTÜ’lü öğrencilerin videolu kavgasının nedeni K.T. “Sizi de anlıyorum o iğrenç tipiniz ile sevgili yapınca tabi ki de sevgiliniz ilk beni silecek çünkü ben daha güzelim.” sözlerinin içerisinde bulunduğu paylaşım olduğu ortaya çıktı.

Haber : Şükrü Üçüncü


Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencisi 5 kızın kavgası sosyal medyada yankı bulurken, kamuoyu tarafından da eleştirilere neden olmuştu. Kızların neden kavga ettiği günlerdir merak konusu olurken Haber61.net kızların ifadelerine ulaşarak nedeni öğrendi.

Haber61.net'in edindiği bilgilere göre; 1992 doğumlu H.H.’nin vermiş olduğu ifadede kavganın çıkış nedeni, sosyal medya alanı Twitter üzerinden atılan mesaj olarak iddia etti. H.H., “Olay günü sosyal medya üzerinden K.T. “Sizi de anlıyorum o iğrenç tipiniz ile sevgili yapınca tabi ki sevgiliniz ilk beni silecek. Çünkü ben daha güzelim.” paylaşımı yaptı. Ben de bu paylaşımı gördüm. Bu paylaşım bana karşı yazıldı. Bu kelimeleri ev arkadaşım M.Y.’ye gösterdim. Bu sırada K.T. ile M.Y. arasında sosyal medya üzerinden kavga devam ediyordu. K.T. daha sonra bana ve M.Y.’ye küfür etmeye başladı. Sonrasında bizi döveceklerini söylediler ve evin adresini istediler. Bize adresi vermezsek, bizimle dışarda görüşeceklerini söylediler. M.Y. evin adresini verdi. Saat 21:00’da şahıslar yaşamış olduğumuz eve geldi. N.Ç. kapıyı açtı. E.K. ve K.T ile yanlarında tanımadığımız bir kişi kapıdan içeri ayakkabıları ile girdi. Bize ağır küfürler etti. Ben E.K.’yı etkisiz hale getirdim. M.Y. de K.T.’yi etkisiz hale getirdi. Sonra bizlerden özür dilemelerini istedik. Aramızda video muhabbeti vardı ve biz videoyu çektik. Şahısların söylemiş olduğu gibi biber gazı ve elektro şok aleti bizde yoktur. Şahıslardan şikayetçiyim.” dedi. 

Evde kavgaya karışanlardan M.Y. ise, kendisine söylenenler nedeniyle ağır tahrik olduğunu belirterek görüntüdeki tekmeyi attığını kabul etti. M.Y., “Şahısları H.H. ile beraber etkisiz hale getirdikten sonra N.Ç. cep telefonu açarak video çekti. Bana sosyal medya üzerinden hakaret ederek 'yetim', 'basit' gibi kelimeler kullandılar. Bu sözler nedeniyle kendimi tutamadım. Video sırasında kendimi kaybederek tekme salladım ve E.K.’nın yüzüne geldi. Sonra da videoyu paylaştık. 2 dakika sonra pişman oldum ve videoyu sildim. Evimize gelerek bizi tehdit ve darp eden E.K ve K.T.’den şikayetçiyim.” şeklinde konuştu.


Savcılığın tutuklama talebi ile mahkemeye sevk ettiği H.H. M.Y ve N.Ç. hakim tarafından serbest bırakılmıştı.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler