KTÜ İletişim Fakültesi öğrencilerinden Türk askerine destek

Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan Mehmetçik'e Türkiye'nin her yerinden destek yağıyor.

KTÜ İletişim Fakültesi öğrencilerinden Türk askerine destek
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri, Afrin'de Zeytn Dalı Harekatı kapsamında operasyonda bulunan Türk askerlerine destek amaçlı video hazırladı. 

KTÜ İletişim Fakültesi öğrencileri, Mehmetçik'e moral ve destek vermek için kamera karşısına geçti. Sırayla "Kalbimiz Kahraman Mehmetçik ile birlikte” mesajını paylaşan öğrenciler, videonun sonunda hep birlikte desteklerini tek yürek olarak söyledi. Görüntünün finalinde Mehmetçik Vakfı'nın desteklenmesi için bağış yapılabilecek numaralar verildi. Videoyu hazırlayan öğrenciler,  "Kahraman Mehmetçiklerimize destek olabilmek, onların yanında olduğumuzu hissettirebilmek ve bir nebze olsun moral verebilmek amacıyla birşeyler yapmak istedik. Bu nedenle kısa bir video hazırladık. Bu videonun amacı, hem Mehmetçik Vakfı'na destek çağrısında bulunmak hem de kahraman Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu göstermekti. Dualarımız ve kalbimiz Mehmetçik ile birlikte" ifadelerini kullandı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber