KTÜ'de 5. Meslek Fuarı yapılacak

KTÜ ve meslek tanıtım fuarının 5’ incisi gerçekleştirilecek.

KTÜ'de 5. Meslek Fuarı yapılacak

Üniversite sınavına girecek öğrencilerin hedeflerindeki bölümler hakkında detaylı bilgi edinebilmesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin tanıtılması amacıyla 4 Nisan tarihinde 5’inci KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı düzenlenecek. 


KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuarda, KTÜ’nün tüm birimleri tanıtım stantları kurarak ziyaretçilerine üniversite ve meslekler hakkında bilgi verecek. 

KTÜ’nün kütüphane, yurt dışı eğitim, öğrenci toplulukları ve sosyal tesisler gibi alanlarda da öğrencilere sunabileceği avantajlar hakkında bilgi edinme fırsatının sunulacağı fuara başta Trabzon olmak üzere Samsun, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Rize, Artvin ve Bayburt illerinden yaklaşık 5000 ortaöğretim kurumu öğrencisinin katılması bekleniyor. 

4 Nisan Perşembe günü saat 10.00’da ziyaretçilerine kapılarını açacak olan fuarda öğrenciler, 3 saat boyunca stantları gezerek KTÜ ve meslekler hakkında öğretim üyelerinden bilgi edinme şansı bulacaklar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber