Kritik temaslar... Çarşıbaşı başkente kamp kurdu

Çarşıbaşı'ndan Ankara çıkarması.

Kritik temaslar... Çarşıbaşı başkente kamp kurdu

Haber61/Haber Servisi - Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kocaman ile birlikte bir süredir Ankara’da ziyaretlerde bulundular.  

Bu ziyaretler sırasında ilçenin hayati konularını bakanlıklara taşıdılar.

“Bizim Tek Gündemimiz Çarşıbaşı” diyen İlçe Başkanı Hakan Kocaman, “Milletvekillerimiz Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora, İlçe Milli Eğitim Bakanımız sayın Ziya Selçuk beyi ziyaret edip İlçemizle alakalı çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza, Bakanımızla buluşmamıza vesile olan Milletvekilimiz Sn.Bahar Ayvazoğlu’na ve Sn.Salih Cora beye İlçem adına teşekkür ediyorum. İlçemize yüksekokul kazandırmak adına atılan adımlarda sürecin başından sonuna kadar takipçisi olan ve mesafe alma adına İki kez milli eğitim bakanımız ile bizleri buluşturup konuyu titizlikle takip eden kıymetli Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu hanımefendinin emekleri için minnettarız. Milletvekilimiz Sn.Salih Cora bey ile daha sonra Karayalları genel müdürümüz Abdulkadır Uraloğlu’nu ziyaret ettik. İlçemizdeki Adalet Bakanlığına ait binanın ilçe belediyesine tahsisinden sahil tahkimatına kadar bir çok yatırımda imzası olan ve ilçemize ait kendisine ilettiğimiz tüm sorunların çözümü hususunda güçlü bir irade ortaya koyan kıymetli milletvekilimiz Sn.Salih Cora beye ilçem adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İlçe Başkanı Kocaman, “Ankara’daki temaslarımız, ilçemizde heyecan verici gelişmeler yaşanacağının habercisidir.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kritik temaslar... Çarşıbaşı başkente kamp kurdu

Kritik temaslar... Çarşıbaşı başkente kamp kurdu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler