Koronavirüse yakalanan Of belediye başkanından haber var!

Koronavirüse yakalanarak tedavi altına alınan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu taburcu oldu

Koronavirüse yakalanan Of belediye başkanından haber var!

 Trabzon'un Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'ndan güzel haber geldi. Koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyuran ve tedavi altında olan Başkan Sarıalioğlu, tedavinin ardından taburcu olduğu duyuruldu.

Duyuruda şu ifadeler kullanıldı: "Değerli hemşehrilerim; Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 6 gün süren koronavirüs tedavisinin ardından tedavi sürecimi tamamlayarak taburcu edildim. Sağlık durumum normale dönüyor. Tedavim süresince arayıp şifa temennilerini dile getiren, mesaj atan, dualarını gönderen, bilgi almak için hastaneyi ve beni defalarca arayan aileme, dostlarıma, arkadaşlarıma, Oflu hemşehrilerime kendim ve eşim adına içten teşekkürlerimi sunarım. Bu zor süreçte başta bizi tedavi eden doktorlarımız olmak üzere, Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tüm çalışanlara şükranlarımı iletirim. Yüce Allah'tan bu musibeti yeryüzünden tez zamanda kaldırmasını temenni eder, hastanelerde ve evlerde şifa bekleyen tüm insanlara acil şifalar dilerim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler