Koronavirüs tedbirleri bitti ışıklar söndü! Kavşak alkolik ve driftçilere kaldı

Trabzon’un Giresun sınırındaki mahallesinde aydınlatma tepkisi var.

Koronavirüs tedbirleri bitti ışıklar söndü! Kavşak alkolik ve driftçilere kaldı

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinin Giresun sınırındaki Mahallesinde olan Denizli mahallesinde, kavşak aydınlatılmasının kapatılması tepki topladı.

Pendemi tedbirleri kapsamında Trabzon’a giriş çıkışların denetlendiği zaman diliminde, denetim yapan güvenlik ekipleri için kurulan ışıklar, tedbirler sona erdirilince söndürüldü. Mahalle için öne arz eden ve aynı zamanda tırların dinlenme için kullandığı bir alan olduğu belirtilen kavşak civarı karanlığa büründü.

Karanlığa gömülmesinin ardından bölgenin alkol kullananlar ve drift yapanların mekanı olduğunu belirten mahalle muhtarı Yusuf Keleş, Çoruh İşletme Şefliğinden bu konuda cevap alamadıklarını belirtti.

Keleş yaptığı açıklamada, Sanayi bölgesinde çalışan gençlerin çekindilerini ve her iş çıkışında aileleri tarafından alındığını belirterek “Konuyla ilgili görüşmek için gittiğim Beşikdüzü Çoruh Aksa İşletme Şefliğinde, Şef bana “Ben Denizli Mahallesi Muhtarı istiyor diye Oranın aydınlatmasını yakmam, şirketime ceza ödetmem” dedi. Oysaki Ben Kendim için değil o bölge halkı ve orada 8 tane hanede yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için bunu istemiştim. Söz Konusu olan yer Trabzon - Giresun il sınırı Denizli mahallesi Fidanlık mevkii Protokol karşılama uğurlama noktası olmakla beraber, uluslararası kamyon ve tır parkıdır. Pandemi uygulamalarından sonra alanın aydınlanması kesildi. Ondan sonra park alanında olumsuz olaylar meydana geldi” ifadelerini kullandı.

Bölgenin alkol alanlar ve drift yapanların mekanı olduğunu belirten Keleş “Gece Tır parkındaki kamyonların ve turları, alkol alıp müzik seslerini açıp silah atarak çevreyi rahatsız ettiler. Dirift atan araçların gürültüleri çevrede yasayan insanları rahatsız edince güvendik güçlerine şikayetler ve ihbarlar gitmeye başladı. Ayrıca o bölgede bulunan sanayi bölgesinde çalışan kız çocukları var. Gece servis onları döner kavşakta bırakıyor. Karanlık olduğundan aileleri çocuklarını orada beklemek zorunda kalıyor.

Bütün bu olumsuzluklar ve sorunlar aydınlatma lambalarının elektriklerinin kesilmesi sonrasında yaşandı. Beşikdüzü Çoruh İşletme Şefliği’nden cevap alamayınca, Çoruh Genel Müdürüyle telefonda görüştük, dilekçe verdim. Sağ olsun bir mühendis gönderdi. Gelen mühendis de kendilerinin dışında olduğu belirtince resimlerimle beraber Valiliğine dilekçe verdim. Sayın Valimizden Halkımız adına ricamdır. Aydınlatma lambalarının yeninden yanmasını istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber