Koray Koçhan: “Trabzon’da asla halk teröre müsaade etmeyecektir”

Maçka Belediye Başkanı Koçhan Haber61’e konuştu.

Koray Koçhan: “Trabzon’da asla halk teröre müsaade etmeyecektir”

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan Ankara’da yapılan Trabzon Günlerinde Haber61’e açıklamalarda bulundu.


Koçhan şu ifadeleri kullandı;

“Güzel yolda ilerliyor. Sütlaç marka olmuş durumda. Sadece sütlaç satılan pastaneler olmuş durumda ülkenin çeşitli yerlerinde de oluyor. Ankara Trabzon günlerine özellikle yaptırdık ve sütlacımızı burada vatandaşlarla buluşturuyoruz.

Ben geçen 2-3 yıldır organizasyona katılmadık. İlk defa Ankara günlerine katıldık. Eskiye ne zaman maçta kendini geliştirmiş. Ekmeğimizi getirdik. İnsanlarımızla tanıştırıyoruz. Güzel bir organizasyon oldu. Geçmiş yıllara nazaran bu organizasyonda çok güzel bir şekilde oldu.

Maçka’nın yüzölçümü çok fazla. 15 Temmuzda Türkiye’deki malum süreç sonrasında ilk terör olayını 19 Temmuz da yaşadık. Terör o dönem için bizi zayıf yakalamıştı. Sayın bakamınızın önderliğinde şuanda çok önemli mücadele yapılıyor. Büyük mücadeleden dolayı birileri bakanımızı kendi evinden vurmak isteye bilirler. Bakanımız büyük bir gülce bu mücadele yi yaparken Maçkalılar ve Trabzonlular bakanımızın yanında. Trabzon’da asla halk teröre müsaade etmeyecektir.

Maçka’da bu olay olmadan öncede JÖH ve PÖH takipleri vardı. Bu grup takip altında olan bir gruptu. Kötü hava şartlarından kaynaklanan bir ola oldu. Teknik cihazların hava şartları ile kullanılamadı. Ben en kısa sürede netice alınacağını biliyoruz. Tüm Trabzon haklı bunlara karşı dimdik ayakta.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler