Koray Aydın'dan 15 Temmuz mesajı

MHP Trabzon eski milletvekili ve eski bakan Koray Aydın, 15 temmuz nedeniyle mesaj yayınladı.

Koray Aydın'dan 15 Temmuz mesajı

MHP'li Koray Aydın, yazılı açıklama yaparak 15 Temmuz'un yıldönümünde FETÖ'cü darbe girişimini lanetledi. FETÖ'nün siyasi ayağına dokunulmadığına dikkat çeken Koray Aydın FETÖ mensuplarının en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğinin altını çizdi. 


Koray Aydın'ın yaptığı açıklama şu şekilde: 

"Türk tarihinin en büyük ihanetlerinden biri olan 15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden tam bir yıl geçti. Acılarımız ise ilk günkü gibi. Büyük Türk milleti, yeri geldi tanklara karşı kalkan oldu, yeri geldi Ömer Halisdemir oldu ihanetin alnına kurşun gibi saplandı. 15 Temmuz ihaneti Türk ordusunun, Türk polisinin ve Türk milletinin genç, yaşlı, kadın, erkek demeden mücadelesi ile durduruldu. Türk milletine kurşun sıkan, millet iradesinin tecelligahı TBMM'yi bombalayan şerefsizler Türk milletinin hafızasından asla silinmeyecektir. Ve aziz şehitlerimiz... Her biri birer bayrak oldular. Türklüğün gökyüzüne yükseldiler ve sonsuza kadar dalgalanacaklar. 15 Temmuz 2016 gecesi vatan için, millet için, devlet için, mukaddesat için canlarından vazgeçen şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 

FETÖ'NÜN SİYASİ AYAĞINA DOKUNULMADI

İhanetin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen suçluların tamamen cezalandırılamadığını görmekteyiz. Bu ise çok acı bir gerçektir. Yıllarca yapılan uyarılara rağmen devletin kılcal damarlarına sızan bu FETÖ ihanetine önlem almayanlar bugün mücadelede de zayıf kaldılar. Üstüne üstlük pek çok insan haksız yere görevden alındı, cezaevlerine atıldı. FETÖ'nün siyasi ayağına ise ne hikmetse hala dokunulmadı. Üstüne üstlük 15 Temmuz anması adı altında asılan afişlerle bugün ordumuz yıpratılmakta, üniformamız lekelenmektedir. 15 Temmuz ihanetini engelleyen en büyük güç Türk Silahlı Kuvvetleriyken, askeri kötü gösteren bu afişler neye hizmet etmektedir? Askerimizi suçlu, ezik ve aciz göstermek çok vahimdir. Unutulmamalıdır ki; 'Türk askerine düşmanlık etmek, düşmana askerlik etmektir.' Temennim odur ki, bu yanlışlardan dönülmeli, birliğimize kast eden FETÖ hainleri en ağır şekilde cezalandırılmalı ve adalet tecelli etmelidir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber