Köprübaşı’na 3,5 milyon TL yatırım

Büyükşehir Köprübaşına 3,5 milyon TL yatırım yapacak.

Köprübaşı’na 3,5 milyon TL yatırım

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı’nda iftar programı düzenledi. İlçe merkezinde gerçekleştirilen iftar programında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Köprübaşı Kaymakamı Hasan Sadebıyık, Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke, kamu kurumları ve STK’ların yetkilileri ile yüzlerce Köprübaşılı hazır bulundu.
 
Gecede hemşehrilerine seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak 2016 yılı içerisinde Köprübaşı’nda 3,5 milyon TL’lik yatırıma imza atacaklarını kaydetti. İftar programına katılımlarından ötürü hemşehrilerine teşekkür eden Gümrükçüoğlu, “Bu yıl yol betonlaması, asfaltlama, menfez ve istinat duvarı çalışmaları ve diğer çalışmalarımızla Köprübaşımıza 3,5 milyon TL’lik yatırıma imza atıyoruz. İnşallah bu yıl tamamlayamadığımız işleri gelecek yıl tamamlayacağız. Bu şekilde her yıl daha da artan bütçelerle gerçekleştireceğimiz çalışmalarla sorunlarımızı ortadan kaldıracağız” diye konuştu.
 


 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler