Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın özür diledi

Basına açıklama yapan vatandaşın yakasına yapışan Köprübaşı belediye Başkanı Ali Aydın özür diledi.

Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın özür diledi

Trabzon’da heyelan nedeniyle mağduriyet yaşayan ve basına açıklama yapan vatandaşın yakasına yapışması ile gündem olan Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın yaptığı açıklama ile özür diledi.

Başkan Aydın'ın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Köprübaşı ilçemizde yol kenarında bulunan bir evin 'Dünya Şampiyonunun Evi Kopuyor' şeklinde basına yansıması sonrasında olay yerine giderek durum tespiti yapmak istedim. 

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; söz konusu binanın yıkılma tehlikesi olmadığı gibi mülk sahibinin de ne büyükşehir Belediyemize, ne ilçe belediyemize ne de AFAD'a her hangi bir başvurusu yoktur. 

Söz konusu yer mahalline gittiğimde; ilçemizde sosyal medyadan yaptığı gerçek dışı paylaşımlarla kamuoyunu yanıltan daha öncesinde belediyemiz, AK Partimiz ve hükümetimizin çalışmaları ile alakalı kamuoyunda karalamalar yapan Eyüp Emin Erdoğan isimli şahsın benden izin almadan sanki gazeteciymiş gibi telefon kamerasını yüzüme tutarak daha önce de sık sık yaptığı şekilde tahrik edici davranması nedeniyle üzücü bir olay yaşadık. 

İlçemizin bu şekilde gündeme gelmesinden büyük üzüntü duydum. 

Köprübaşı ilçemizde basına yansıyan söz konusu haber dolayısıyla orada görev yapan gazeteci arkadaşlarımızdan, basın ve kamuoyundan özür diliyorum.”

Haber61 - Haber Servisi - 

Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın özür diledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler