Komaya giren Boran mecliste gündem oldu

Ortahisar Belediye Meclisi’nde komaya giren Boran gündeme geldi

Komaya giren Boran mecliste gündem oldu

Haber61 Haber Servisi

Trabzon’da okul bahçesindeki demirden futbol kalesinin düşmesi sonucu komaya giren 11 yaşındaki Boran Aydın, Ortahisar Belediye Meclisi’nde gündem oldu.  İYİ Partili Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu, ilçedeki bütün okullardaki bahçelerin düzenlenmesini istedi.

Çakıroğlu şunları söyledi;

“Eğitime verilecek olan bir desteğin parçası insanı ilgilendiren bir konu olduğu için Ortahisar belediyesinin ilgili biriminin Ortahisar bölgesindeki okullardaki kale direkleri basketbol kapıları sürgülü kapıları elden geçirilmesi, gözden geçirilmesi amasız fakatsız sosyal sorumluluk içerisinde geleceğimiz için bir öğrenci velisi olarak talep ediyorum. Belki bir kaynak belki 3 metre demir boru bir insan hayatına zarar vermemelidir.  Diğer ilçe belediyelerine de örnek olmayı öneriyorum. Yavrumuzun ailesine geçmiştir olsun diyorum. Allah bu acıları kimseye yaşatmasın.”

NE OLMUŞTU?

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Adnan Menderes Anadolu Lisesi bahçesinde önceki gün korkunç bir olay yaşanmıştı. 

Arkadaşlarıyla top oynayan 11 yaşındaki Boran Aydın’ın kafasına kale direği düşmüş

KTÜ Tıp Fakültesi’ne kaldırılmıştı. Halen daha hayati tehlikeyi atlatamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber