Koçinler Arçelik Teknoloji Mağazasını Trabzon’da açtı

Koçinler, Karadeniz Bölgesinde ilk ve tek olan Arçelik Teknoloji Mağazasını Trabzon’da açtı.

Koçinler Arçelik Teknoloji Mağazasını Trabzon’da açtı

Trabzon'un köklü esnaflarından Mustafa Koçin ve oğulları Yusuf Koçin, Bahtiyar Koçin Doğu Karadeniz bölgesinin ilk ve tek Arçelik Omni Teknoloji mağazasını açtı. 

İçerisinde etkinlik mutfağı da bulunan mağazanın tasarımı özel ekip tarafından çizildi. Mağazada özel tasarım teknolojik ekranlarda tüm ürünler deneyimlenebiliyor.



Açılışa Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve Başkan Yardımcısı Mustafa Zihni Serdar, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, Köprübaşı Kaymakamı Uğur Tutkan, Arçelik Pazarlama Direktörü Oğuzkan Şatıroğlu, Arçelik Karadeniz Bölge Yöneticisi Hamdi Uzman, Arçelik Samsun Bölge Yöneticisi Tarık Akboğa, Arçelik Proje Mimarı Birol Temel, Arçelik Perakende Reklam yöneticisi Murat Barkut, Arçelik Doğu Karadeniz Satış Temsilcisi Salih Yunus Gündüz ve Arçelik Bayi ve servisleri davetliler katıldı.

 Hedeflerinin %100 müşteri memnuniyeti olduğunu belirten Mustafa Koçin, açılışa özel hediye ve indirim kampanyalarının 28 Ocak’a kadar süreceğini belirtti. Uzman kadrosu ve güleryüzüyle Koçinler Arçelik müşterilerini mağazasına bekliyor.

Adres: Kahramanmaraş Caddesi PTT Yanı

Telefon: 0462 326 04 52

İlandır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber