Kızılay Şube Başkanı çocukları bu yolla tuzağa düşürmüş

Rize’de 2 çocuğa yönelik cinsel istismar ve taciz suçlamasıyla tutuklanan Kızılay Şube Başkanı M.N.G., can güvenliği nedeniyle Trabzon Bahçecik F Tipi Cezaevi’ne nakledildi. Soruşturmanın ayrıntıları da ortaya çıktı. Bir dönem çocuk yuvası müdürlüğü yapan

Kızılay Şube Başkanı çocukları bu yolla tuzağa düşürmüş

Rize’de 2 çocuğa yönelik cinsel istismar ve taciz suçlamasıyla tutuklanan Kızılay Şube Başkanı M.N.G., can güvenliği nedeniyle Trabzon Bahçecik F Tipi Cezaevi’ne nakledildi. Soruşturmanın ayrıntıları da ortaya çıktı. Bir dönem çocuk yuvası müdürlüğü yapan zanlının Kızılay’a ait bilgisayardan “Kasım Karatan” adına sahte Facebook hesabı açtığı öğrenildi. M.N.G.’nin çocuklarla bu hesap üzerinden arkadaşlık kurmaya çalıştığı ve WhatsApp üzerinden mesajlaştığı, çocukları yardım toplama merkezine çağırarak, soyunmalarını istediği ileri sürüldü.

1181700_620x410.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber