Kızı kavga etti babası manşet yaptı

Günebakış Gazetesi’nin dün manşetten verdiği haberde kavga eden lise öğrencileri arasında Kardelen Sungur isimli kız çocuğunun Günebakış Gazetesi Spor Müdürü Adnan Sungur’un kızı olduğu öğrenildi.   Gazeteci Adnan Sungur’un kızının kavga haberini gazetesi

Kızı kavga etti babası manşet yaptı

Günebakış Gazetesi’nin dün manşetten verdiği haberde kavga eden lise öğrencileri arasında Kardelen Sungur isimli kız çocuğunun Günebakış Gazetesi Spor Müdürü Adnan Sungur’un kızı olduğu öğrenildi.

 

Gazeteci Adnan Sungur’un kızının kavga haberini gazetesinde manşetten vermesi bir örnek teşkil ederken Sungur’un açıklamaları da meslek adına oldukça önemli.

 

Adnan Sungur haber61.net’e yaptığı açıklamada, “Bu haberde benim kızımın da yer alması, bu haberin yayınlanamaması anlamına gelmez. Fark eder mi benim kızım orada diye. Haber yapılmayacak diye bir şey olmaz. Muhabir arkadaşıma da isim vermekten çekinme dedim. O da gönül rahatlığıyla yazdı haberi. Evet bir baba olarak üzülüyor insan tabiî ki ama, biz gazetecilik yapıyoruz. O kız da benim kızım. Çıkmayacak mı haber çıkacak tabiki. Cinayet olaylarında annelerin babaların durumunu düşünüyor muyuz. Nasıl cinayet haberlerinde annelerin babaların ölen veya intihar eden çocuklarının haberleri yapılıyorsa benim çocuğumun da haberi yayınlanacak. Bu çok doğal bir şey. Biz gazeteciyiz işimizi yaptık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber