Kim demiş Trabzonlular bir araya gelemez!

İş, sanat ve spor dünyasından önemli isimler yönetimde

Kim demiş Trabzonlular bir araya gelemez!

Merkezi İstanbul’da bulunan Of Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği, yeni yönetimini oluşturdu.


Mustafa Saral Başkanlığında tek listeyle gidilen seçimlerde yönetim şu şekilde oluştu; Emrullah Tellioğlu, Sami Kılıç, Hakan Şişik, Mustafa Bektaş, Mehmet Abdioğlu, Gökhan Balekoğlu, Haluk Sadıkoğlu, Furkan Demircioğlu, Hamdi Nuhoğlu, İsa Çakıroğlu, Kamil Özkanca, Zihni Yıldız, İrfan Altıner, Adil Karaismailoğlu. Yönetim Kurulu yedek liste ise şu şekilde; Dr İrfan Koç, Fahrettin Ulu, Yusuf Altun, Salih Akyüz, Süleyman Albayrak, Ömer Öztel, Münir Yeşilyurt, Ali Demircioğlu, Mehmet Atalay, İbrahim Ersin, Erol İbrahimağaoğlu, İzzet Ayaz, Muhammet Delen, Kemal Hacıbektaşoğlu, Murat Meriç.

Spor, siyaset ve iş dünyasından önemli isimlerin yer aldığı yönetim kurulu listesinin denetleme kurulunda; Av. Emin Tellioğlu, Mustafa Birinci, Musa Kanitoğlu, Mehmet Nuri Yıldız, Atilla Kılıç, Murat Sevencan yer aldı.

Dernek Başkanı Mustafa Saral, önemli isimlerle bir araya geldiklerini ifade ederek, “Ekimiz ve yönetimimiz ile birlikte kültürel değerlerimizi geleceğe taşımak için elimizden geleni yapacağız. Gerek çalışmalarımızla gerekse projelerimizle ve uygulamalarımızla bu güzel birlikteliği taçlandırıp hem Trabzon’umuza, hem Of’umuza, hem Hayrat’ımıza, hemde ülkemize önemli adımlar atacağımıza inanıyorum. Bu güzel birliktelikte yanımızda yer lan tüm üyelerimize ve yönetimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yönetimde yer alan iş adamı İrfan Altıner de, “Gerçekten çok güzel bir oluşuma imza atıldı. Eminim güzel çalışmalara imza atacağız. Buna inanıyorum. Trabzonlular her zaman birdir, diridir ve güçlüdür. Bunu bu oluşum gösteriyor. Şimdi bu birlikteliğin enerjisini projelerle, çalışmalarımızla göstermek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler