Kılıçdaroğlu'na EVET gazetesi gönderdiler

AK Parti Trabzon Gençlik Kolları Kemal Kılıçdaroğlu'na posta yoluyla EVET gazetesi gönderdi.

Kılıçdaroğlu'na EVET gazetesi gönderdiler

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları 16 Nisan tarihinde yapılacak olan Anayasa Değişikliği teklifini içeren referandumla ilgili Trabzon PTT önünde bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasının ardından Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na içerisinde EVET Gazetesi olan bir posta gönderdi.


İl Gençlik Kolları adına basın açıklamasını okuyan Halim Yılmaz, “Siyaset yapmayı amaç haline getirmiş siyasi yapılar yahut kişiler millet nazarında hiçbir zaman teveccüh göremediği gibi uzun vadede kazananlardan olmadıkları defalarca tatbik edilmiştir” diyerek şöyle devam etti:


“Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir radyo programında ‘Düşünün yeni modeli kurduk. Halk seçti cumhurbaşkanını, başbakan da başkası oldu. Cumhurbaşkanı başka partinin genel başkanı, başbakan da başka bir partinin genel başkanı. Asıl kavga o zaman çıkacak’ cümlesi bu ülkenin maalesef ana muhalefet partisi ve siyasal tarihinin en köklü siyasi hareketlerinden birisinin genel başkanı dile getirdi. Öncelikle yapılan bir sistem değişikliğidir. Sistem değişikliğinde yürütmedeki iki başlılık ortadan kaldırılarak başbakanlık kurumu kaldırılmakta, yürütmenin resmi ve fiili olarak başı cumhurbaşkanı olmaktadır. Cumhurbaşkanını ise doğrudan halk seçmektedir. Şimdi hal böyleyken CHP genel müdürünün anlaması için tekrar söylemek gerekir ki; “Gelecek yeni sitemde başbakanlık kurumu kalkmaktadır.”
 
Ana muhalefet partisinin ve genel müdürünün düştüğü bu durum millet adına gerçekten bizleri endişelendirmektedir diyen Yılmaz; “Biz kendilerini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Siyasetin tek limanı ahlaktır.’ Sözleriyle millet için doğru ve ahlaklı siyaset yapmaya davet ediyoruz. Anayasa değişikliklerini idrak etmeleri adına, yeni sistemin Türkiye’ye ve milletimize kazanımlarını anlatmak adına kapımız her zaman açıktır. Bu fecaat bize bir kez daha göstermiştir ki birileri ahlaksızca milleti kandırmak adına çalışmaktadır. AK Gençlik olarak önümüzdeki 40 günde kapı kapı çalışmalarımıza daha güçlü daha hızlı devam ederek yeni anayasa değişikliğinin ‘Millet için Evet’ olduğunu anlatacağız. 16 Nisan inşallah daha güçlü Türkiye’nin miladı olacak. 16 Nisan’dan sonra bu devleti sadece gerçek sahibi millet yönetecektir. ‘Gücümüz Millet, Kararımız Evet’ diyoruz” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

Açıklamanın ardından PTT Trabzon Şubesi’ne girerek Anayasa Değişiklik maddelerinin anlatıldığı, AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan EVET Gazetesi’ni CHP Genel Merkezi’ne Kemal Kılıçdaroğlu’nun adına postaladı.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler