Kılıç müjdeyi verdi; Oflu Hoca'nın Şifresi 3 geliyor

Sümela'nın Şifresi filmiyle yola çıkan ekipten yeni bir film daha geliyor.

Kılıç müjdeyi verdi; Oflu Hoca'nın Şifresi 3 geliyor
Haber61 Haber Servisi - Özel

Ankara'da gerçekleştirilen Trabzon Günleri'nde, Oflu Hoca'nın Şifresi film ekibi Haber61'in standını ziyaret etti. Röportaj sırasında oldukça keyifli anlar yaşandı. Çetin Altay'ın esprileriyle stantta kahkaha sesleri yükselirken Seymen Aydın film şarkısı olan "Hayat devam edeyi" şarkısını seslendirerek herkesi neşelendirdi.

Filmin yönetmeni Adem Kılıç yeni filmin geldiğinin müjdesini de Haber61 mikrofonlarında verdi. Kılıç " Filmimiz henüz yeni gösterimden kalktı. Şimdi yeni bir projemiz olacak, Eylül gibi. Bu proje İstanbul'da olacak. Oflu Hoca'nın Şifresi 3 ise gelecek yıl mayıs ayında çıkacak. Bir kısmı Trabzon bir kısmı İstanbul'da olacak İnşallah. Konusu Oflu hocanın hicreti olacak.  Şuanda senaryosu yazılıyor. Bakalım hicrette nereye gidecek, başına neler gelecek. Çetin o zamana kadar sakallarını uzatacak. Dervişliğe devam.." ifadelerini kullandı. Festivalleri gezdiklerini de dile getiren Kılıç " Burası Trabzonlular günü ama oldukça kalabalık. 15 gün önce Bodrum'da Kadırga Şenliği yapıldı. 20 Bin kişi geldi aklım şaştı. Trabzonlular gittikleri her yere kültürünü herşeyini götürüyor. Müthiş gerçekten" dedi.

Filmin başrol oyuncusu Çetin Altay ise gelecek yıl çıkacak olan film için "O zamana kadar güzel birşey çıkacak. Zaman zaman sakalları keseriz, bırakırız iş için. Gelecek sene olması bizim içinde hayırlı oldu. Daha vakitli çalışmak bizim için avantajlı olacak." dedi.

Yine filmin oyuncularından Ruhi Sarı "Şu ara dinlenme süreci. Ama dinlenmeyi de böyle heryere giderek geçiriyoruz. Ama keyifli tabiki. " ifadelerini kullanırken Seymen Aydın ise "Film serisi çok güzel oldu. Hem şehrimizi hem de bölgemiz için çok iyi oldu." dedi.

Öte yandan film ekibi yaklaşan Ramazan öncesi herkese "Hayırlı Ramazanlar" mesajı gönderdi.

Oflu Hocanın şifresi




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler