Kelkit Kaymakamından Yaşlılara Ziyaret - Gümüşhane haber

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesi Kaymakamı Naif Yavuz, ilçe merkezi ve köylerde yaşayan engelli ve yaşlıları ziyaret etti. Kelkit Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sosyal Yardımlar

Kelkit Kaymakamından Yaşlılara Ziyaret - Gümüşhane haber

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesi Kaymakamı Naif Yavuz, ilçe merkezi ve köylerde yaşayan engelli ve yaşlıları ziyaret etti.

Kelkit Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünce onaylanan ve uygulamaya başlanan "Temiz Evler Mutlu Yüzler Projesinden" faydalanan yaşlı ve kimsesiz aileleri ziyaret eden Kaymakam Yavuz'a, Kelkit Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sebahattin Çağlar eşlik etti.

Ziyarette yaşlı ve hastalarla ilgilenen Kaymakam Yavuz, bu tür ziyaretlerin periyodik olarak yapılacağını, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın kişisel temizliklerini, ev ve çevre temizliklerini kendi başlarına karşılayamayan şahısların ihtiyaç ve isteklerinin karşılanması konusunda hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Engelli ve yaşlı vatandaşlar ise bu uygulamadan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek böyle bir projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere dua etti.

PROJE HAKKINDA

Temiz Evler Mutlu Yüzler projesi ile Kelkit merkez, belde ve 77 köyde evde bakım kapsamında bulunmayan yaşlı, hasta ve kimsesiz vatandaşların evleri, çevre temizlikleri ve banyo, yemek gibi kişisel bakımları 6 personel tarafından karşılanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler