Kebir'den başkent çıkarması

Kebir'den Trabzon Milletvekillerine Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Kebir'den başkent çıkarması

Kebir Süt Türkiye Satış Müdürü Yakup Karadeniz, 24 Haziran seçimlerinde sandıktan çıkan Trabzon Milletvekili ve Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta ile Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu ve Hüseyin Örs'ü TBMM'deki makamlarında ziyaret etti. Trabzon sohbetinin yanı sıra ekonomi ve ülke gündemi konularının ele alındığı görüşmelerde, kent için yapılması planlanan bazı projelere de değinildi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretlerde Karadeniz, milletvekillerine üzerinde Trabzonspor arması, Vakfıkebir ekmeği, Kebir tereyağ ve milletvekillerinin fotoğrafının bulunduğu yelken gemi maketi hediye etti.

''TRABZON BİZİM EN BÜYÜK SEVDAMIZ''
Ziyaretleri hakkında açıklamada bulunan Yakup Karadeniz, "Trabzon bizim en büyük sevdamız. Kentimizin dertleriyle dertleniyor, her bir karışına hizmet için can atıyoruz. Bu toprakların bir markası olan Kebir olarak, şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Trabzon'a hizmet eden herkesin başımızın üzerinde yeri var. Sayın Milletvekillerimize samimiyetleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber