Kaza sonrası dikkat çeken 2 paylaşım

Tesadüfün böylesi...

Kaza sonrası dikkat çeken 2 paylaşım

Trabzon’da iftar öncesi Yeni Mahalle mevki sahil yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kız kardeş hayatını kaybetti. Asiye, Elif ve Ayşegül Demir kardeşlerin can verdiği kaza sonrası Trabzon yasa büründü. 

Öte yandan sosyal medyada baş sağlığı mesajları yayınlanırken ‘Trabzon’da Ramazan ayının en kara günü’ yorumları yapıldı. Ayrıca birkaç yorum var ki onlar ise çok dikkat çekti. 

S. B. adlı bir genç, paylaşımında, “Hayat çok tuhaf tesadüf eseri olayı görüyorum ölenlerden biri eski sevgilim sen git ölüsünü çıkar” ifadelerini yazması büyük yankı buldu.

Ayrıca isim benzerliği nedeniyle Ramada Hotel personeli Elif Demir de zor anlar yaşadığını ifade ederek, baş sağlığı mesajı yayınladı olayın kendisiyle ilgisinin olmadığını yazdı. Kendisiyle karıştırıldığı uyarısında bulundu.

Mesajında şu ifadeleri kullandı;
 Onemliii duyuruuu !!
Arkadaslar buugun aksam saatinde devlet sahil yolunda meydana gelen kazada hayatini kaybedenler arasinda elif demir isminde birisi varmis ben degilim. Ben sanip beni ailemi ve yakinlarimi arayan cok insan oldugu icin bu duyuruyu yapmak istedim. Hayatini kaybedenlere allahdan rahmet yakinlarina bas sagligi diliyorum ..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler