Kayyum atanan belediyeye Trabzonlu danışman

Araklılı Oğuzhan Erdoğan kayyuma danışman olarak atandı.

Kayyum atanan belediyeye Trabzonlu danışman
Burdur Bucak Belediyesi’ne Kaymakam İsmail Bayata’nın Kayyum olarak atanması sonrasında Trabzonlu öğretim görevlisi Oğuzhan Erdoğan danışman olarak atandı.

Aslan Trabzon’un Araklı ilçesinden olan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde Öğretim görevlisi olarak çalışan ve projeci kimliğiyle ön plana çıkan Oğuzhan Erdoğan, Burdur Bucak Belediyesi Başkanvekilliğine Kaymakam İsmail Bayata’nın Kayyum olarak atanması ile birlikte, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yönetim kurulu onayı ve rektörlük oluru ile Bucak Belediyesi bünyesinde danışman olarak görevlendirildi.

Dün ataması onaylanan Oğuzhan Erdoğan üniversitedeki görevine ek olarak Belediyedeki görevine de başladı.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 25 Ekim'de gözaltına alınıp tutuklanan, 23 Kasım'da adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu'nun yerine, Burdur Valiliğince, Bucak Kaymakamı İsmail Bayata, başkan vekili olarak atanmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber