Kaymakam Toğan öğrencilerle buluştu

Kaymakam Tolga Toğan, öğrencilere yemek dağıttı.

Kaymakam Toğan öğrencilerle buluştu

Gazi Anadolu Lisesi Pansiyonunu ziyaret eden Trabzon Ortahisar ilçesi Kaymakamı Tolga Toğan, öğrencilere yemek dağıttı.

Beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse ile birlikte Gazi Anadolu Lisesi Pansiyonunu ziyaret eden Kaymakam Tolga Toğan, öğrencilere yemek dağıttı. Kaymakam Tolga Toğan, Gazi Anadolu Lisesi Pansiyonunu ziyaretinde yatakhane, mutfak ve kütüphanede incelemelerde bulunarak Okul Müdürü Zafer Mollahüseyinoğlu’ndan bilgi aldı. 

Öğrencilere kendi elleriyle servis yapan Kaymakam Toğan, okulun pansiyon mutfağını, pansiyon odalarını, okul binasını gezerek incelemelerde bulundu. Kaymakam Toğan, yeni nesli ülkenin geleceği olduğunu, bu nedenle onların en iyi şekilde yetişmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Okul Müdürü Zafer Mollahüseyinoğlu, Kaymakam Tolga Toğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber