Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek el-Şafi, Trabzon’da..

Haber61’e konuştu; Trabzon-Katar mükemmel bir uyum içinde

Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek el-Şafi, Trabzon’da..

Haber61 Haber Servisi / Levent Ustabaşı

Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek el-Şafi, Trabzon’u ziyaret etti. Bugün Trabzon’da Uzungöl gibi turistik noktaları Katarlı dostlarıyla dolaşacak olan El Şafi, Trabzon ve Katar arasındaki dostluk bağının  çok güçlü olduğunu söyledi.

Yakın dostu Trabzon Büyükşehir Belediyesi birinci başkan Vekili Atilla Ataman’ın özel davetlisi olarak Trabzon’a gelen Büyükelçi El Şafi, Haber61’in sorularını yanıtlayarak, “Trabzon ve Katar son yıllarda mükemmel bir uyum sağladı. Artık hemşerinizi. Trabzonluları Katar’a bekliyorum. Yakın dostlar olarak sofralarımızı birbirimize açıyor, bir birimizle daha güçlü olacağımızı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

 Büyükelçi El Şafi, Trabzon ve Katar arasındaki turizm bağının da kopmamak üzere çok güçlendiğini ve önümüzdeki günlerde ciddi yatırımlar için Katar’dan Trabzon’da ciddi projeler geleceğini söyledi. 

Başkanvekili Atilla Ataman ve Büyükelçi El Şafi,  daha sonra Uzungöl’ giderek bazı ziyaretler de bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber