Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani Trabzon'a ne zaman geliyor?

Katar Emiri'nin Trabzon'a ne zaman geleceği belli oldu.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani Trabzon'a ne zaman geliyor?
Yarın gerçekleştirilecek olan Türkiye Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Komite Toplantısı'na ve Akyazı Stadı'nın açılışına katılmak üzere Trabzon'a gelecek olan Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani yarın sabah saatlerinde Trabzon'da olacak.

ÖNCE TOPLANTI SONRA AKYAZI

Yine toplantıya katılmak için ve Akyazı Stadı'nın açılışına katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu akşam saatlerinde Trabzon'a geldi. Erdoğan'ın gelmesinin ardından Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin ne zaman geleceği merakla bekleniyordu. Edinilen bilgilere göre Şeyh Temim bin Hamed Al Sani yarın günün erken saatlerinde Trabzon Havalimanı'nda olacak.

Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ve Cumhurbaşkanı Erdoğan önce  Türkiye- Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılacak. Daha sonra iki isim Trabzonspor'un yeni stadı Akyazı'nın açılışına katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber