Kaşüstü şantiye pisliğinden kurtulamadı

Kaşüstü'nde devam eden Dalçık projesi çevreye rahatsızlık vermeye devam ediyor.

Kaşüstü şantiye pisliğinden kurtulamadı

Haber61 - Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Trabzon’un Yomra İlçesi’nin en fazla gelişen noktalarından Kaşüstü Mahallesi hala şantiye çöplüğünde kurtulamadı.

Turizmin en fazla olduğu günlerde halen alt geçit çalışmaları sürüyor. Çalışmaların devam etmesi bir yana çevresindeki görüntü ve ses kirliliği insanları rahatsız ediyor.

Turistlerinde tepkisini çeken bu dağınıklık ve pislik, çevrede bulunan turizm merkezlerinin eksi puan almasına sebep oluyor. Turizmciler, “Çalışmalar devam etmesine edecek tabiki. Alt geçit yapılacak tabiki lakin bu kadar gürültü, çirkin görüntü herkesi rahatsız ediyor” dediler.

Alt geçidin çevresindeki düzenlemelerin daha çabuk yapılması ve asfalt dökülmesini isteyen iş yeri sahipleri, “Çamurdan gözümüzü açamıyoruz. Toz bulutları her saat tepemize çıkıyorlar” ifadelerini kullandılar.

Trabzon Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkililerinden talep edilen bazı konulara kayıtsız kalındığı belirtilirken alt geçidin ikinci tüpünün de bayram öncesi açılacağı ifade edildi.

Kaşüstü şantiye pisliğinden kurtulamadı

Kaşüstü şantiye pisliğinden kurtulamadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber