Kaşüstü Hastanesi'ne Yeni Yol

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin gerçekleştirmekte olduğu çalışma kapsamında sanat yapıları inşaatlarına devam edilirken Muratlı Deresi geçişinde menfez inşaatı tamamlandı. Yolda kazı, temel ve alt temel çalışmalarına devam

Kaşüstü Hastanesi'ne Yeni Yol
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin gerçekleştirmekte olduğu çalışma kapsamında sanat yapıları inşaatlarına devam edilirken Muratlı Deresi geçişinde menfez inşaatı tamamlandı. Yolda kazı, temel ve alt temel çalışmalarına devam ediliyor.
 
15 metre genişliğinde inşa edilmekte olan 300 metrelik yol, yağmur suyu hattı, tretuvarları ve asfalt kaplamasının 2016 yılı ilk yarısında tamamlanmasıyla hizmete açılacak. Yol yapım çalışmaları kapsamında 5 bin metreküp kazı ve dolgu çalışması gerçekleştirilecek. Yolun yaklaşık olarak 500 bin TL maliyetle tamamlanması planlanıyor.
Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.
Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gerçekleştirmekte olan çalışmanın tamamlanmasıyla hastane yolu trafiğinde önemli bir rahatlama yaşanacağını ifade ederken, “Gerekli planlamalarımızı yaptık ve çalışmalarımıza başladık. 2016 yılının ilk yarısında bu çalışmamız tamamlanmış olacak” dedi.
 
20151220aw609348_01-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber