Karayollarında kadro sevinci

AK Parti Ortahisar İlçesi Başkan Yardımcısı ve Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Hasan Basri Hatipoğlu Karayollarında kadroya alınan işçilere hem hayırlı olsun hem de kazasız-belasız çalışma temennisinde bulundu.  KAR MÜCADELESİNİ ARTIK TAŞERON VERMEYECEK! Aynı

Karayollarında kadro sevinci

AK Parti Ortahisar İlçesi Başkan Yardımcısı ve Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Hasan Basri Hatipoğlu Karayollarında kadroya alınan işçilere hem hayırlı olsun hem de kazasız-belasız çalışma temennisinde bulundu. 

KAR MÜCADELESİNİ ARTIK TAŞERON VERMEYECEK!

Aynı zamanda eski Yol-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı ve Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi olan AK Parti Ortahisar İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Basri Hatipoğlu yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “ 19 Ekim 2015 tarihi itibari ile Karayolları 10. Bölge Müdürlüğünde  Kadro alan arkadaşlara hayırlı olsun, kazasız çalışmalar diliyoruz, bu demektir ki  2015 ve 2016 yılı 135 günlük kar mücadelesi artık taşeron tarafından değil, Karayolları personelleri tarafında yapılacaktır, bu halkımıza büyük müjde  Karayolları Genel Müdürlüğü kuruluşundaki geleneklerine döndü.

BU BAŞARIDA AĞAR’IN  VE SOYLU’NUN PAYI BÜYÜK

Bu başarı Türkiye Yol-iş Sendikası Genel Başkanı Sayın Ramazan Ağar ve yönetiminin ayrıca Ak Parti Hükümeti ile 2010 yılı itibari ile diyalogları sağlayan  Trabzon Milletvekilimiz sayın Süleyman Soylu’ya teşekkürü borç biliyoruz, Talebimiz kamuda çalışması devem eden  taşeron işçilerinin kısa sürede  kadrolarının verilmesi, Burada kazanan devletimizdir. Devletimiz sağ olsun”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber