Karayolları uyardı: Trabzon Rize yolunun...

Karayolları Trabzon Rize yolu üzerinde bulunan Araklı Tünelinde yapılacak olan çalışmalarla ilgili uyarıda bulundu.

Karayolları uyardı: Trabzon Rize yolunun...

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.


Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, İzmir-Aydın Otoyolu (Havalimanı Kavşağı-Torbalı Kavşağı) 10-11. kilometrelerinde İzmir yönünde üstyapı onarım çalışması yapılacağından 22 Ekim'e kadar trafik sağ şeritten sağlanacak. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

Niğde-Pozantı Otoyolu'nun Çakıt-1 Viyadüğü genleşme derz onarım çalışmaları nedeniyle 30 Kasım'a kadar Şekerpınar mevkisi 355-358. kilometrelerinde ulaşım, Niğde-Pozantı yönünde sağ taşıma yolunda çift yönlü gerçekleştirilecek.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Karataş Viyadüğü-Bayındır ve Çubuk-1 Baraj köprülerinin üstyapı iyileştirmesi, bakım-onarım ve takviyesi inşaatı işi kapsamında Bayındır Köprüsü'nün üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 24 Ekim'e kadar Bayındır Köprüsü-Samsun Kavşağı-Kıbrısköyü Kavşağı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım karşı şeritten iki yönlü sağlanacak.

Çeşmeli-Mersin-Tarsus Otoyolu'nun (Mersin-Gözne Kavşağı-Stadyum kavşağı) 0-1. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları nedeniyle sağ taşımanın 1. ve 2. şerit (Mersin -Çeşmeli istikameti) trafiğe kapatılarak, ulaşım 3. şeritten veriliyor.

Trabzon-Rize yolunun 25. kilometresindeki Araklı Tüneli'nin Rize-Trabzon yönünde kuzey tüpünde yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 30 Ekim'e kadar 08.00-18.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Kayseri-Niğde yolunun 31-36 ile 43-49. kilometrelerinde BSK ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber