Karayolları uyardı: Trabzon-Maçka-Gümüşhane yolunun...

Karayolları Trabzon-Maçka-Gümüşhane yolu için uyarıda bulundu.

Karayolları uyardı: Trabzon-Maçka-Gümüşhane yolunun...

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
 

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı-Düzce kavşakları 12-17. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım, diğer yönden iki yönlü ve kontrollü gerçekleştiriliyor. 

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nun Düziçi-Osmaniye kavşakları 9-12. kilometrelerinde üstyapı çalışması nedeniyle Osmaniye-Düziçi kavşakları yönünde araç geçişine iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor. 

Ankara Çevre Otoyolu'nun Konya-Çankaya kavşaklarında Emniyet Genel Müdürlüğü kavşak yapımı çalışması nedeniyle 4. kilometrede Konya-Çankaya kavşakları yönünde 28 Eylül'e kadar taşıt trafiğine kapalı olacak. Bu kesimde ulaşım, karşı istikametinden çift yönlü olarak sağlanıyor.

Trabzon-Maçka-Gümüşhane yolunun 2. kilometresindeki Zigana Tüneli'nde yapılacak asfaltlama çalışmaları nedeniyle 19.00-07.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Isparta-Karaöz-Serik yolunun 16. kilometresindeki (Yeşilkaraman Köyü mevkisi) patlatmalı kazı çalışması sebebiyle bugün 12.00-17.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler