Karayolları uyardı! Rize Trabzon arasındaki tünel...

Karayolları yayınladığı bültenle Rize - Trabzon arasındaki yol için uyarıda bulundu.

Karayolları uyardı! Rize Trabzon arasındaki tünel...

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. 


Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Afyonkarahisar-Çifteler-Emirdağ ayrımı yolunun 18 ile 20. kilometreleri arasında köprülü kavşak ve yol yapım nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Trabzon-Rize Devlet yolu, 24. kilometredeki Araklı Tüneli'nin Rize-Trabzon yönünde bulunan kuzey tüpünde yapılacak olan bakım-onarım çalışmaları nedeniyle bugün tünel trafiğe kapatılacak. Ulaşım servis yolundan ve 31 Mart'a kadar ise tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Tavşanlı-Emet yolunda meydana gelen heyelandan dolayı, yolun 19 ile 30. kilometreleri arasında trafik akışı servis yolundan (eski yoldan) sağlanacağından, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber