Karayolları Trabzon'daki çalışma için uyardı

Karayolları Trabzon'da yapılan yol çalışması için uyardı.

Karayolları Trabzon'daki çalışma için uyardı

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. 


Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Mersin-Tarsus Otoyolu'nun Çamtepe Kavşağı'nda düzenleme çalışması yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Mersin-Adana istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor. 

Anadolu Otoyolu'nun Gebze ile Şekerpınar kavşakları kesimi  34-45. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle otoyolun Ankara-İstanbul yönü her gün 21.00-06.30 saatlerinde Gebze kavşağından itibaren trafiğe kapatılarak ulaşım D-100 yoluna yönlendirildikten sonra Şekerpınar gişelerden tekrar otoyola katılım sağlanıyor. 

Trabzon-Rize yolunun 2. kilometresinde (KTÜ C Kapısı) yaya kaldırımı, yaya korkuluğu ve sığınma cebi imalatı çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü veriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler