Karadeniz'e sızmaya çalışan PKK'lılar kaçtı

Haber61 – Haber Servisi – Giresun Kırsalından Gümüşhane kırsalına geçen PKK terör örgütü mensupları Trabzon İl Jandarma Komutanlığına  bağlı askeri birimler ile sıcak temasa girmişti. Teröristler yanlarında bulunan çantalarını bırakarak kayıplara karışmış

Karadeniz'e sızmaya çalışan PKK'lılar kaçtı

Haber61 – Haber Servisi – Giresun Kırsalından Gümüşhane kırsalına geçen PKK terör örgütü mensupları Trabzon İl Jandarma Komutanlığına  bağlı askeri birimler ile sıcak temasa girmişti. Teröristler yanlarında bulunan çantalarını bırakarak kayıplara karışmıştı. O çantaların içerisinde neler olduğunu Genel Kurmay Başkanlığı açıkladı. Genel Kurmayın internet sitesinde yapılan açıklamada, “3 çantada, 5.56 milimetre çapında 59 fişek, bir dolu tabanca şarjörü, 9 milimetrelik 15 tabanca fişeği, 6 kalaşnikof fişeği, 2 elektrikli fünye, bir dijital kol saatiyle hazırlanmış düzenek, el yapımı patlayıcılarda kullanılan muhtelif cins ve miktarda malzeme ile bir miktar erzak ele geçirildi.”ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber