Karadeniz cazibe merkezi oldu

Ordu'nun turizm yerlerinden Çiseli Şelalesi, hava sıcaklıklarının artmasıyla serinlemek isteyen yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği mekanlardan biri oldu.  Doğanın eşsiz güzelliğini yansıtan Karadeniz, yaz mevsiminde sıcak havadan bunalan vatanda

Karadeniz cazibe merkezi oldu
Ordu'nun turizm yerlerinden Çiseli Şelalesi, hava sıcaklıklarının artmasıyla serinlemek isteyen yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği mekanlardan biri oldu. 
 
Doğanın eşsiz güzelliğini yansıtan Karadeniz, yaz mevsiminde sıcak havadan bunalan vatandaşların cazibe merkezi oluyor.
 
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş,  yaptığı açıklamada, sıcaklardan bunalanların Çiseli Şelalesi'ne gittiğini söyledi.
 
Ordu'nun büyükşehir olması ve havalimanının açılmasıyla kültür ve turizm alanlarının daha fazla değer kazandığına dikkati çeken Tekintaş, şöyle konuştu:
 
"Derelerimiz, turizm mekanlarımız, tarihi yerlerimiz ile özellikle kültürel miraslarımızın olduğu bölgeler, turizm için önemli destinasyon oluşturmaya devam ediyor. İlçemiz içerisinde yer alan Çiseli Şelalesi bizim için son derece önemli yerlerden biri. Son yıllarda ciddi şekilde rağbet görüyor. Bulunduğu yerdeki hava sirkülasyonu açısından sıcak ortamda serinliğin yaşandığı çok güzel mekanlardan biri. Biz de 'Derelerimiz turizm için akıyor' diyoruz. Bu çerçevede de Çiseli Şelalesi'nin bulunduğu bölgeyi yeniden organize edecek olan çalışmaları sürdürüyoruz."
 
Tekintaş, turizm ve kültür yapısı için yeni çalışmalar yürütüleceğini dile getirerek, "Bunun için ulaşım yolunu, otopark düzenini, orada hizmet verebilecek yeme, içme mekanlarını en iyi şekilde planlayacak proje üzerinde çalışmaya devam ediyoruz" dedi.
 
Tekintaş, Ordu'ya gelenlerin teleferikle seyahat ederek Boztepe'yi görmesini ve Çiseli Şelalesi'ni ziyaret etmeden bölgeden ayrılmamalarını istediklerini ifade etti. Tekintaş, "Uzak bir mesafe değil. Toplamda 23 kilometrelik bir seyahatten sonra ulaşıyoruz. Bir kanyon içerisinde serinliğin, günün güzelliklerinin, yeşilin ve su sesinin en güzel yaşandığı yerlerden biri" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler