Kara: "Topluma ışık tutan gazeteciler..."

TESOB Başkanı Kara'dan gazeteciler günü mesajı...

Kara: "Topluma ışık tutan gazeteciler..."
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajında, "Kamuoyunun gelişmelerden doğru biçimde haberdar olması için gece gündüz çalışan tüm basın emekçilerinin gününü kutluyorum" dedi.

Gazeteciliğin zor ve fedakârlık isteyen bir iş olduğunun altını çizen Başkan Kara, "Günümüzde doğru ve sağlıklı haberi hızlı biçimde topluma iletmek artık büyük bir gerekliliktir. Mesleğini tarafsız şekilde yapan, yazı, haber, fotoğraf ve görüntüleriyle toplumun doğru şekilde bilgilendirilmesine, böylece sağlıklı gelişmesine ışık tutan gazeteciler, gelişmiş toplumların da en önemli dinamikleri arasındadır. Tüm zorluklara rağmen görevini fedakârca yapan, toplumun haber alma hakkı için bazen kendi hayatlarını riske atan tüm gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Bu vesileyle görevi başında hayatını kaybeden gazetecileri rahmetle anıyor, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber