Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Göz kliniği son teknoloji ile donatıldı

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Kliniği son teknoloji cihazlarla donatıldı.

Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Göz kliniği son teknoloji ile donatıldı

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Göz Hastalıkları kliniği yenilendi.

Son teknoloji cihazlar ile donatılan klinikte 1 adet son teknoloj üst düzey Ameliyat Mikroskopu, 1 adet Optik Koherans Tomografi Anjio (OCTA) cihazı, 1 adet Fundus Kamera (FFA) cihazı, 1 adet eşik altı özellikli Pattern Laser cihazı, 1 adet Humpry Görme Alanı cihazı gönderilmiştir. Son teknoloji bu cihazların Kanuni EAH Göz Kliniğinde kurulumları tamamlanmış olup vatandaşlarımızın hizmetine sunulmaya başlandı.

Cihazlar hakkında bilgi veren Dr. Öğr. Üyesi Cenap Mahmut Esenülkü ve Op. Dr. İrfan Akalın “Yeni gelen alanında dünyanın en iyisi olarak bilinen son teknoloji cihazlarımızla beraber KEAH göz hastalıkları kliniği olarak tıbbi cihaz alt yapımızı son derece güçlendirmiş ve çağın son yeniliklerini yakalamış olduk. Bölgesinde referans merkez olan KEAH göz kliniğimizin bu yeni tıbbi cihaz altyapısı ve alanında yetişmiş göz hastalıkları uzmanı kadrosuyla beraber İlimize ve Bölgemize çok daha nitelikli bir sağlık hizmeti verme imkanına kavuşmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Teşhis ve tedavi basamaklarında çok iyi imkanlara kavuşmuş olduk. Cihazların İlimize ve Hastanemize kazandırılmasında Sağlık Bakanlığımıza ve emeği geçen başta Trabzon İl Sağlık Müdürlüğümüz ve KEAH Başhekimliğimiz olmak üzere tüm ilgililere çok teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber